Pajuniemi Oy

 

Pekka Pajuniemi perusti Sipooseen Talman kylään lihansavustamon vuonna 1976. Perinteiset palvituotteet, lihaisat leivänpäälliset ja luomutuotteet ovat edelleenkin Pajuniemen päätuote, vaikka omistuspohja on vuosien varrella kokenut muutoksia. Nykyisin Timo Mustaniemi toimii Pajuniemi Oy:n toimitusjohtajana.

 

Pajuniemi markkinoi lihajalosteita Pajuniemi-tuotemerkillä.  Yritys myös tuo maahan erikoistuotteita kuten pateita ja kestomakkaroita. Pajuniemi Oy:n pääperiaatteita  ovat korkea lihapitoisuus, lisäaineiden välttäminen ja käsityömäinen valmistustapa perinteisiä reseptejä kunnioittaen. Pajuniemi panostaa puhtaisiin tarkoin valikoituihin raaka-aineisiin ja aitoon makuun. Palvauksessa käytetään aitoa savusaunaa,  jota lämmitetään leppähalkojen miedolla lämmöllä.

 

Pajuniemen makkarat ovat myyntipäällikkö Timo Liimataisen mukaan Suomen laadukkaimpiin kuuluvia makkaroita, joita tehdään kaiken kansan syötäviksi, suurella sydämellä, isolla intohimolla, rakkaudesta makkaroihin. Pajuniemen makkarat soveltuvat makkaran ystäville vauvasta vaariin.

 

Pajuniemi Oy on yksi Makkaramarkkinoiden veteraaneista, joka nähdään paikan päällä joka vuosi.

 

Kotipaikkakunta: Sipoon Talma / Helsinki

 

 

aitosinetti_slogan_pysty_rgb (1).jpg

 

 

Kisatuotteet 2018

Pajuniemen makkaroita voi ostaa Pajuniemen hyvin varustetuista myyntipisteistä sekä Pajuniemen myyntiautoissa kautta maan. Tämänvuotiset kisamakkarat on valittu joukkueeseen sillä perusteella, että ne ovat laadukkaita ja persoonallisia, suomalaista käsityötä parhaimmillaan.

 

 

Erikoismakkarasarjan kisamakkarat

 

Provence Grillimakkara

 

Provence on karkearakeinen lammasherkku luonnonsuolessa. Se sopii hyvin grilli- ja nuotiomakkaraksi.
Vaikka et ehkä lampaasta välittäisikään, kannattaa silti maistaa, koska tämän makkaran herkullinen mieto maku vie kielesi mennessään. Kokeile!

 


Riista Grillimakkara

 

Riista Grillimakkara on luonnonsuoleen pakattu täyteläinen täyslihamakkara. Se sopii erinomaisesti grilliin, wokkeihin ja kasvisten kera tarjottavaksi. Lisää makkaran seuraksi hiukan katajanmarjaa tai kaprista, niin makuelämys on täydellinen. Riista Grillimakkara on ihanteellinen myös tuleviin syysillanistujaisiin tarjottuna esimerkiksi kotikaljan tai punaviinin kera, hyvässä seurassa, takkatulen loimussa.

 

 

Grillimakkarasarjan kisamakkarat

 

Ritilä-Viljo 

 

Hilpeä hiilloksella! Ritilä-Viljo on täyslihamakkara rapsahtavalla kuorella. Se sopii kaikille makkaran purijoille, ei kun maistamaan! Lihaa Ritilä-Viljossa on peräti 80%. Se on gluteeniton ja laktoositon makkara luonnonsuolessa.
 

 

Grillibalkan

 

Grillibalkan on kuoreton, karkearakenteinen ja miedon makuinen makkara. Se sopii grilliin, pannulle, wokkeihin, ruuanlaittoon tai kylmiltään nautittavaksi; oikeastaan sitä voi käyttää mihin vain! Myyntipäällikkö Timo Liimatainen kertookin, että Grillibalkan on varsinainen perusvihannes. Se on myös lasten suosikkimakkara.

 

https://www.pajuniemi.fi/

FB: @Pajuniemioy

IG: #pajuniemi