Makuliha Oy

 

Makuliha tunnetaan käsityönä valmistetuista erikoismakkaroista, leikkeleistä ja muista lihaisista herkuista. Kaikki tuotteet kehitetään, maistetaan ja valmistetaan Makulihan maatilalla Tammelan Kärsäkujalla. Suomalaisesta lihasta ja aidoista raaka-aineista syntyy jatkuvasti uusia, jäljittelemättömiä makuelämyksiä asiakkaiden iloksi.

 

Perheyritys on perustettu vuonna 1991, ja sitä johtavat sisarukset Riikka Ali-Lekkala-Toivo ja Jussi Ali-Lekkala. Riikka on Makulihan toimitusjohtaja, ja makkaramestari Jussi vastaa tuotekehityksestä. Makuliha on alusta alkaen halunnut tarjota herkkusuille mahtavia makuelämyksiä ja iloista asiakaspalvelua – Maukasta elämää!

 

Makuliha on tammelalaisena osallistunut Makkaramarkkinoille joka vuosi niiden perustamisesta saakka, ja huomattavan usein kotiin on lähdetty Makkaramestarikilpailun voitto takataskussa.  

 

Kotipaikkakunta: Tammela

 

 

makuliha_logo.png

 

 

Kisatuotteet 2018

 

Makulihan korkealaatuiset makkarat ja leikkeleet löydät yrityksen omista palvelutiskeistä ja konsulenttipisteistä sekä kuluttajapakattuina hyvin varustettujen K- ja S-ryhmän, Stockmannin sekä Halpa-Hallin leikkele- ja makkarahyllyistä. Tämän vuoden kisajoukkueeseen kuuluu sekä uutuusmakkaroita että meheviä, hyvinmaustettuja raakamakkaroita.

 

Erikoismakkarasarjan kisamakkarat

 

Merguez-raakamakkara

 

Tämä kisamakkara on tyypillinen merguez-maustettu lihaisa raakamakkara. Merguez-makkara on alun perin kotoisin Pohjois-Afrikasta.

 

 

Mojo Rocho-raakamakkara 

 

Mojo Rocho on herkullinen raakamakkara, jossa on hieman makeutta mukana.

 

 

Grillimakkarasarjan kisamakkarat

 

Amerikka BBQ

 

Pala Amerikkaa grilliisi! Uutusmakkara Amerikka BBQ on mukavasti savuinen ja samaan aikaan hieman makea, barbequelta maistuva makkara. Tämä makkara sopii hienosti vaikka hotdogin väliin!

Tutustu tuotteeseen täällä!

 

 

Olivia Mexico

 

Olivia Mexico on rasvakoostumukseltaan tavallista makkaraa terveellisempi, sillä se sisältää extraneitsytoliiviöljyä. Olivia Mexicon maustavat herkulliseksi Meksikossa tyypillisesti käytetyt mausteet, esimerkiksi paprika, chili, pippuri ja kumina. 

Tutustu tuotteeseen täällä!

 

 

Sinappikilpailun kisasinappi: Makulihan voimakasarominen sinappi

 

Herkullinen sinappi, joka sopii makkaralle kuin nenä päähän!

Tutustu tuotteeseen täällä!

 

 

https://www.makuliha.fi/

FB: @makuliha

IG: makuliha

#makuliha #olivia