Lihatukku Veijo Votkin Oy

 

Laatua lautaselle vuodesta 1978

 

Lihatukku Veijo Votkin Oy perustettiin 1.3.1978 ja aloitti toimintansa Helsingin kaupungin lihatukkuhallissa nimellä Lihaliike Veijo Votkin. Alussa oli mies, lihakirves ja pöydän pätkä. Nyt käytössä on 4 000 neliömetriä modernia toimitilaa. Perheyrityksen toiminnassa on vahvasti mukana jo toinen sukupolvi. Lihan tukkukaupasta toiminta on laajentunut lihanjalostuslaitokseksi kattamaan makkarat, lihajalosteet ja valmiit kotiruuat.

 

Se, että yhden miehen yritys kasvoi vuosien varrella Suur-Helsingin merkittäväksi liha-alan tukkuliikkeeksi, ei ole sattumaa. Kova työ ja usko omiin tuotteisiin on vienyt pitkälle. Moni asia on matkan varrella muuttunut. Luottamus laatuun ja hyvään palveluun on pysynyt samana. Lihatukku Veijo Votkin Oy juhliikin tänä vuonna jo 40-vuotisjuhlavuottaan. Huomionarvoista on, että tällä hetkellä Lihatukku Veijo Votkin Oy:n palveluksessa työskentelee myös yhdeksän Chaîne des Rôtisseurs -järjestön myöntämiä Rôtisseurs-käätyjä kantavaa gastronomian huippuammattilaista.

 

Lihatukku Veijo Votkin on osallistunut Makkaramarkkinoille viime vuosina useasti ja myös muutama ansaittu Mestarimakkara-voitto on saatu markkinoilta kotiin viemisiksi. Yritys on ollut mukana markkinoilla ainakin vuosina 2009, 2012, 2015, 2016 ja 2017.

 

Kotipaikkakunta: Helsinki

 

 

sinettilogo+slogan_4v.jpg

 

 

Kisatuotteet 2018 

 

Yrityksen perustaja Veijo Votkin kertoo, että Lihatukku Votkin Oy:n molemmat tämän vuoden kisamakkarat ovat kesän uutuuksia, jotka ovat saaneet grillaajilta myönteisen palautteen. Näitä herkullisia uutuuksia on myynnissä hyvin varustetuissa kaupoissa, lihatiskeillä ja kauppahalleissa. Lisäksi näitä makkaroita voi ostaa yrityksen omista myyntipisteistä:

 

Chef Wotkin's tehtaanmyymälä

Vanha talvitie 8, 00580 Helsinki

avoinna ma-pe 7-21, la 7-18, su 10.30-17

 

Chef Wotkin's Palvelutiskit
 

Prisma Itäkeskus, Vanhanlinnantie 1, 00900 Helsinki
- palvelutistki avoinna ma-la 7-21, su 9-19

 

S-Market Sokos Helsinki, Postikatu 2, 00100 Helsinki

-palvelutiski avoinna ma-la 7-20, su suljettu

 

 

Erikoismakkarasarjan kisamakkara: Hirvichorizo

 

Hirvichorizo on riistamakkara, jossa rasvaton hirvenliha ja mehukas sianliha kohtaavat. Erityisen mielenkiintoisen Hirvichorizosta tekee se, että kyseessä on raakamakkara.

Tutustu tuotteeseen täällä!


Grillimakkarasarja: Karitsagrilleri
 

Karitsagrilleri on makkara, jossa mausteilla on vain korostettu laadukkaan karitsanlihan makua. Erikoista makkarassa on se, että se ei sisällä lainkaan sianlihaa.

Tutustu tuotteeseen täällä!

Karitsagrilleri IS:n testissä 2.6.2018!

 

Sinappikilpailun kisasinappi: Chef Wotkin's Tulinen sinappi


Lihatukku Veijo Votkin osallistuu tänä vuonna myös sinappikilpailuun. Kisasinapissa on Veijo Votkinin mukaan voimakas maku, jota ei ole pilattu liialla tulisuudella. Ei muuta kuin maistamaan!

Tutustu tuotteeseen täällä!

 


http://www.wotkins.fi/

FB: Chef Wotkin's

IG: chefwotkins

#chefwotkins #wotkins #lihatukku