Liedon Lihakauppa

 

Liedon Lihakauppa Dynameat Oy on Liedossa sijaitseva pieni perheyritys, jolla kahden oman lihakaupan (Lieto ja Kaarina) lisäksi on pieni tehdas Liedon kaupan yhteydessä, jossa tehdään erilaisia makkaroita, monipuolista kotiruokaa arjen kiireitä helpottamaan, sekä myös juhlaan sopivia herkkuja. Liedon Lihakaupan valikoimissa on myös monenlaisia laadukkaita lihoja kotimaisista raaka-aineista, sekä sesonkien mukaan vaihtuvia, tarkkaan valittuja erikoislihoja maailmalta.

 

Lihakaupan yhteydessä pyörii oma Makkaratupa ja eineskeittiö. Tuvan tuotteita on tarjolla paitsi Lihakaupan tiskissä, myös muissa kaupoissa ja ravintoloissa. Liedon Lihakaupan oma tuotekehitys toimii aktiivisesti ja ennakkoluulottomasti; perusvalikoimassa pidetään aina tuttuja tuotteita, mutta valikoimaa väritetään myös vaihtuvilla uutuuksilla. Periaatteena on, että asiakkaat ratkaisevat onko tuotteella elinvoimaa ja riittävästi kysyntää menestyäkseen ja pitääkseen oman paikkansa myyntitiskissä.

 

Liedon Lihakauppa osallistui Makkaramarkkinoille viimeksi vuonna 2015, jolloin menestyksekkäänä kisamakkarana oli kuuluisa Jethron Jämäkkä.

 

Kotipaikka: Lieto

 

 

lataus.png

 

 

 

Kisatuotteet 2018

 

Erikoismakkarasarjan kisamakkara

 

Santa Fe

 

Santa Fe on erittäin lihaisa, karkearakenteinen, aidolla chilillä sopivan tuliseksi tehty makkara. Santa Fe on ollut jo vuosia yksi Liedon Lihakaupan suosituimmista makkaroista ja se löytyy useiden ravintoloidenkin listoilta, joten Liedon Lihakaupan väki halusi ehdottomasti nähdä, miten Santa Fe pärjää tässä kovassa kilpailussa.

 

 

 

Grillimakkarasarjan kisamakkara

 

Juustoinen Jethron Jämäkkä


Jethron Jämäkkä tulee jälleen! Juustoinen Jethron Jämäkkä on alkuperäisen Jämäkän reseptiä kunnioittaen tehty juustomakkara, jossa juusto on oikeaa juustoa eikä mitään esanssia. Juustoisessa Jämäkässä on jonkin verran tulisuutta, joka pyöristyy juuston ansiosta hyvinkin suunmukaiseksi. "Juustoinen Jethron Jämäkkä tehtiin alkuperäisen Jämäkän rinnalle ja meidän mielestä se onnistui niin hyvin, että se on ehdottomasti ansainnut paikkansa tässä
kilpailussa", kertoo Liedon Lihakaupan Tommi Salminen.

 

 

 

Sinappikilpailun kisasinappi: Liedon Lihakaupan sinappi

 

Liedon Lihakaupan sinappi on makea sinappi, joka on tehty ensiluokkaisista raaka-aineista ilman kiirettä, jotta sinappi on tosiaan aina sinappia, eikä niin, että ensin tulee vettä pullosta ja sitten vasta sinappi. Lihakaupan sinappi on tehty moneen
tarkoitukseen sopivaksi sinapiksi. 

 

 

 

http://www.liedonlihakauppa.fi/

FB: Liedon Lihakauppa Dynameat Oy

IG: liedon_lihakauppa

#liedonlihakauppa #jethronjämäkkä #jeti