HKScan

 

HKScanin historia alkaa vuodesta 1913, jolloin lounaissuomalaiset karjankasvattajat perustivat Lounais-Suomen Osuusteurastamon. Sadassa vuodessa tästä maakunnallisesta teurastamoyrityksestä on muovautunut HKScan-konserni. Se on nykyään johtava pohjoismainen ruokayhtiö, joka myy, markkinoi ja valmistaa korkealaatuista ja vastuullisesti tuotettua sian-, naudan-, siipikarjan- ja lampaanlihaa, niistä valmistettuja tuotteita ja valmisruokia vähittäiskauppa-, food service-, teollisuus- ja vientisektoreille.  HKScanin kotimarkkinat kattavat Suomen, Ruotsin, Tanskan ja Baltian. Tämän lisäksi tuotteita viedään lähes 50 maahan. 

Kotipaikkakunta: Turku

 

HKSCAN_blue.png.jpg

 

 

(Kuva: HKScan Oyj)

 

Kisatuotteet 2018

 

Erikoismakkarasarjan kisamakkarat

 

HKScanin erikoismakkarasarjan kisamakkarat ovat tällä kertaa raakamakkaroita, jotka kuuluvat HK Maakarit® -tuoteperheeseen. Näiden uutuustuotteiden menestys on ollut odotettua suurempi, vaikka raakamakkara on grillimakkarana astetta haastavampi valmistaa kuin tavallinen perusmakkara. Markkinointipäällikkö Arja Westman vinkkaa, että raakamakkaran grillaaminen vaatii grillimestarilta malttia, aikaa ja matalampaa lämpöä, mutta lopputulos palkitsee vaivannäön!

 

HK:n kisamakkarat ovat todellista lähiruokaa, sillä ne valmistetaan Forssan Makkaramäellä, HK:n tuorelihan yksikössä. Raaka-aineena käytetty HK:n oma Rypsiporsas®-liha onkin Forssassa aivan erityisen tuoretta, mikä antaa raakamakkaroille hyvän säilyvyyden. Lisäksi Rypsiporsas®-lihassa on runsaasti terveellisiä pehmeitä rasvoja. Parasta raakamakkarassa on kuitenkin sen upea maku: Rypsiporsas®-lihan mureus ja pehmeys yhdistettynä huolella valittuihin mausteisiin tekee raakamakkaroista mehevän, lihaisan makuelämyksen.

 

 

HK Maakarit® Livornon Luigi

 

Välimerellinen Livornon Luigi-raakamakkara on valmistettu Rypsiporsas®-lihasta ja viimeistelty italialaisilla yrteillä, kuten rosmariinilla, timjamilla ja oreganolla.

Tutustu tuotteeseen täällä!

 

 

HK Maakarit® Preussin Peter

 

Perinteisen saksalaisen makumaailman Preussin Peter -raakamakkara sisältää murean Rypsiporsas®-lihan lisäksi huolella valittuja mausteita: korianteria, inkivääriä, chiliä, paprikaa ja sipulia.

Tutustu tuotteeseen täällä!

 

 

Grillimakkarasarjan kisamakkarat

 

HKScanin tämänvuotiset grillimakkarasarjan kisamakkarat kuuluvat HK Maakarit® Chef’s Special -tuotesarjaan. Aiemmin näitä huippukokkien nimikkoresepteillä valmistettuja artesaanimakkaroita pääsi nauttimaan vain ravintoloissa, mutta toukokuun 2018 alusta lähtien HK Maakarit® Chef’s Special -nimettyjä tuotteita saa ostaa pakattuna myös vähittäiskaupoista. HKScan Finlandin markkinointipäällikkö Arja Westmanin mukaan artesaanimakkaroiden kuluttajilta saama vastaanotto onkin ollut niin hyvää, että se on ylittänyt kaikki odotukset. Arja kertookin, että Chef's Special -sarjan makkarat ovat lähestulkoon hovitasoisia. Näitä kelpaa siis maistella Makkaramarkkinoiden jälkeen kotioloissakin!

 

 

HK Maakarit® Huberin Huilu

 

Huberin Huilun resepti on kahden tamperelaisen kokin, Mika Roiton ja Pekka Salmelan käsialaa. Mehevät, kookkaat makkarat on maustettu amerikkalaisen barbequen tapaan cheddarilla, jalapenolla ja mustapippurilla. Savuinen vivahde kruunaa rouhean makuelämyksen.

Tutustu tuotteeseen täällä!

 

 

HK Maakarit® Vottosen Vihellys

 

Vottosen Vihellyksen on kehittänyt Kokkien kokki 2017, Eero Vottonen. Tämän vaalean, suomalaisesta broilerinlihasta valmistetun makkaran maun salaisuus on hienostuneen herkkutatin, aromikkaan timjamin ja aidon kanaliemen maukas liitto.

Tutustu tuotteeseen täällä!

 

 

https://www.hkscan.com/fi/etusivu

FB: @HKHooKoo

IG: hk_fi

#hookoo #hkmaakarit