Harjun makkaratehdas Oy

 

Harjun makkaratehdas Oy syntyi vuonna 2013 kahden keittiömestarin innosta tuoda Suomen makkaramarkkinoille rohkeasti maustettuja ja laadukkaita tuoremakkaroita. Tehdas valmistaa maukkaita makkaroita loistavista raaka-aineista ja maustaa makkarat runsaalla kädellä sekä pyrkii luomaan eri makkaroihinsa toisistaan selvästi poikkeavia makumaailmoja. Makkara voi olla osa terveellistä ja herkullista ateriaa!

 

Harjun makkaratehtaan makkarat on valmistettu laadukkaasta suomalaisesta lihasta. Makkaroiden suolapitoisuus on 1,6% ja lihapitoisuus noin 85%, eikä niissä ole käytetty stabilointi- tai säilöntäaineita. Makkaroissa ei myöskään ole nitriittejä tai jauhoja. Kaikki Harjun makkaratehtaan makkarat ovat myös gluteenittomia.

 

Aikaisemmat osallistumiset Makkaramestarikilpailuun: 2014

 

Kotipaikkakunta: Helsinki

 

 

harjunmakkaratehdas.png

 

 

Kisatuotteet 2018

 

Harjun makkaratehtaan tuotteet ovat myynnissä pääkaupunkiseudulla esimerkiksi Stockmannilla, K-Supermarketeissa ja K-Citymarketeissa. Grillimakkarasarjaan osallistuva Suolasitruuna-bratwurst on keittiömestari Jari Lönnbergin mukaan varta vasten tehty Tammelan makkaramarkkinoita varten ja se menee kauppoihin myyntiin vasta kisan jälkeen juhannusmarkkinoille. Tätä uutuutta kannattaa siis tulla ihastelemaan kauempaakin! Harjun makkaratehtaan molemmat tämänvuotiset kisamakkarat ovat raakamakkaroita. Muista siis huolellinen kypsennys kohtuullisella lämmöllä.

 

 

Erikoismakkarasarjan kisamakkara: Välimeren lammasmakkara

 

Välimeren lammasmakkarassa maistuvat nimensä mukaisesti Välimeren mausteet ja yrtit. Keittiömestari Jari Lönnberg kertoo, että erilaisia mausteita on tässä raakamakkarassa reilu kymmenen ja se on tehty pelkästään lampaanlihasta. Harjun makkaratehdas tuo Välimeren lammasmakkaran Makkaramestarikilpailuun kisaamaan siksi, että makkarassa on twistiä ja mausteisuutta, jotka halutaan tuomareiden arvioitavaksi. Kuluttajat ovat jo ottaneet makkaran hyvin vastaan.

Tutustu tuotteeseen täällä!

 

Grillimakkarasarjan kisamakkara: Suolasitruuna-bratwurst

 

Grillimakkarasarjassa kilpaileva Suolasitruuna-bratwurst on melko perinteinen bratwurst, jota mehevöittävät kerma ja kananmuna. Suolasitruuna antaa mukavaa raikkautta tähän raakamakkaraan. Tämä makkara on tuliterä uutuus, joka esitellään Tammelan Makkaramarkkinoilla ensimmäistä kertaa!

 

 

https://makkaratehdas.fi/

FB: @Harjunmakkaratehdas

IG: harjunmakkaratehdas

#harjunmakkaratehdas