Hakalan Lihavalmisteet Oy

 

Hakalan Lihavalmisteet Oy on makkaranteon kuusinkertainen suomenmestari. Tämä Suomen vanhimpiin lihataloihin kuuluva perinteikäs perheyritys on valmistanut maistuvia lihavalmisteita jo yli 100 vuotta. Juho Henrik Hakala aloitti teurastustoiminnan vuonna 1901 ja pian mukaan tulivat makkarat sekä palvituotteet. Tänäkin päivänä saman perheen omistuksessa oleva yritys tunnetaan edelleen korkeasta tuotteiden laadusta.

 

Makkaroissa laatu on sama kuin maku. Tämä periaate on luonut käsitteen "Hakalan maittavat", jota varjellaan yhtä tarkasti kuin niitä makkarareseptejä, joiden avulla jo isoisät saivat mainion makkarantekijän maineen. Nykyään Hakalan tuotteita ovat muassa makkarat, leikkeleet, palvituotteet ja muut erikoistuotteet. Kaikissa lihavalmisteissa käytetään yrityksen periaatteen mukaisesti vain parasta lihaa ja perinteisiä valmistusmenetelmiä.

 

Hakalan Lihavalmisteet Oy kuuluu Tammelan Makkaramarkkinoiden kokeneimpiin veteraaneihin ja on osallistunut lähes jokaisille markkinoille vuotta 2017 lukuun ottamatta.

 

Kotipaikka: Forssa

 

Perimätiedon mukaan Hakala on Makkaramestari-kilpailun ensimmäinen voittaja, ja kilpailun voittoja on osunut kohdalle myöhemminkin.

 


logo.png

 

 

Kisatuotteet 2018

 

Grillimakkarasarjan kisamakkara: Riistamestarin jahtimakkara

 

Hakalan Lihavalmisteet Oy:n tämänvuotinen kisamakkara osallistuu grillimakkarasarjaan. Tämä erityisen lihaisa ja maukas makkara on riistamestarin valmistama superuutuus, joka esittäytyy suurelle yleisölle vasta Makkaramarkkinoilla. Tätä tuotetta et vielä saa kaupoista, mutta niinhän se on, että hyvää kannattaa aina odottaa!

 

Riistamestarin jahtimakkara on todellinen grillaajan unelma. Hakalalta luonnehditaan, että kyseessä on kaikkien makuun sopivaksi suunniteltu perusmakkara, joka on Hakalan korkean laadun mukaisesti täyttä lihaa ja valmistettu kunnon aineksista. Riistamestarin jahtimakkaraan onkin käytetty aitoa hirveä, peuraa ja sianlihaa, joita maustavat meirami ja muut riistalihaan sopivat luonnon makuvivahteet.

 

 

Sinappikilpailun kisasinappi: Riistamestarin sinappi

 

Hakalan Lihavalmisteet Oy osallistuu tänä vuonna myös sinappikilpailuun. Hakalan kisasinappi on niinikään tämän vuoden uutuustuote, joka ei vielä ole myynnissä. Riistamestarin sinappi on eri luokkaa kuin tavalliset sinapit, sillä se on valmistettu huippulaadukkaista raaka-aineista. Sinappi sisältää muun muassa kermaa ja makeutusaineena on käytetty Hakalan omien mehiläispesien aitoa hunajaa. Tämä sinappi maistuu varmasti makkaran kyljessä!

 

 

http://www.hakalanlihavalmisteet.fi/index.html

FB: Hakalan Lihavalmisteet

IG: #hakalanlihavalmisteet